Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2008 21:02 - Приказка за Кума Лиса и Кумчо Вълчо
Автор: frozenangel Категория: Други   
Прочетен: 2323 Коментари: 4 Гласове:
-1

Последна промяна: 07.05.2008 21:15


Имало едно време един голяяям вълк с един голяяяямм... вълчи крак. Обаче кракът му колкот бил голем, толко и бил болен... болен от сифилис. Оная гадна курва лисицата, майка и деба, му го била лепнала още преди 2 години и той сега живеел със сифилиса, доколкото му е възможно. Единственото нещо,което го потдържало жив били денонощните мастурбации. Топлела го мисълта за дългите безсънни нощи, в които той я упражнявал, докато в една от тези нощи той не умрял.
И това била много позорна сПърт-той умрел с изкаран вълчи... шот мастурбирал тогава. Същата вечер лисицата минавала оттам. Видяла го тя и понеже била ебати развратното курве със склонност към некрофилия отишла и тъй се изгаврила с невинния жалък трупец на Вълчо,че чак срам я фанало. Затва решила да скрие трупа некъде. Обаче от притеснение не се сетила къде и затва го метнала в гората. Прибрала се тя у лисичата си дупка. Почнала да размишлява за тва коет е направила и я фанало яд, че оставила убавия труп там. Върнала се и го замъкнала у дупката си, апа оттам го замъкнала у другата си дупка и го оставила там - Окончателно.! Когато и било скучно ходела "на гости",че някой път и кат била загорела.
 Веднъж така, лисицата загорела кат кифла дет е била цел ден у фурната на 200 градуса и решила да навести разлагащия се труп на вълка. Обаче Ебати. Флиза таа у другата дупка и що да види - събрали са всичките гадове от гората и си праят оргии с вълчите тленни останки! Таа кат ги видела и казала: "Пичка ви матерна! Оти вие ебете моя труп? А??? Майка ви животинска! Марш вънка..." И се издрайфала... шото тоя гъз-лъвааа... ебати перверзника честно. Не мое да се опише кво точно правел в тоя момент с горкия вълчи труп! Мноо гадно просто. Горката лисица седнала до вълчия труп и започнала да ридае. Мислела си "Как можаха да се изгаврят така с остатъците ти?! Гадини! Аз ше ги накажа" И изведнъж я осенила блестящата идея да отмъсти на всички лайнари, начело с лъва. Излязла от мизерната дупка и дала газ към гората. Започнала да сече най-дебелите дървета, за да им сцепи шибаните гъзове на тия. Накрая стигнала до шибаното им убежище, носейки под ръка автомата и казала: "Еса ви ебах  рода и сичкото!" Първо гъза на лъва бил запълнен със ствола на един бор. На лъва сълзички му потекли, ама лисицата била бруталистка и не я ебавало мноо. Следващата жертва била мечката. Тя па отнесла няколко куршума в главата. И така ги изредила всичките мръсници. Когато свършила започнала да се гаври с труповете им, по начина, по който те го били направили с трупа на вълка. Изпитала на 1000 оргазма. Била напълно удовлетворена, и дори изхвърлила вибратора си шот решила, че не и е нужен вече.
Накрая решила да прибере труповете в новоизровената дупка и да си отскача от време на време кат и доскучее. А относно вълчия труп-тя го взела и го закарала в ЛИЧНАТА си хралупа! И така те живяли щастливо до края на дните на лисицата!

КРАЙ!




Тагове:   кума,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Бря,
07.05.2008 21:07
помислих верно, че е приказка за лека нощ.
И... се зачетох.Не е лесно да пишеш по мотиви.
Забележително творение.Ваше ли е ?
:-)))
цитирай
2. frozenangel - За деца не се знае още :d
07.05.2008 21:15
Ще предадем поздравите turbo4
vishnichka,наше си е :) писахме си го в един форум аз и другото аз :D
цитирай
3. анонимен - Пълен нещастник е този дето е нап...
22.03.2009 11:55
Пълен нещастник е този дето е написал тези глупости.И когато едно дете попадне на това, докато търси приказка за да си напише домашното!?Не замърсяваите мрежата с тези простотии!
цитирай
4. marmalady - най Големия Педал си ти..ГОго!!
30.03.2015 18:04
ДРуги мъже тук нямаааа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: frozenangel
Категория: Други
Прочетен: 59446
Постинги: 21
Коментари: 28
Гласове: 291
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031